Meedoen met een cursus van Couture College

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over aanmelding, lokatie en voorwaarden. Lees deze informatie door voordat je verder gaat naar het digitale aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Lesfrequentie en betaling

Lessen zijn in principe op wekelijkse basis (indien mogelijk met ieders beschikbaarheid). Meld jezelf dus alleen aan voor een dagdeel als je vrijwel wekelijks kunt (of geef aan in welke periode dat het geval is). Bij de Vervolgcursus Naaien, de Patroontekencursussen en de cursussen Couture op Maat dien je ook thuis te werken aan de lesstof. Voor deze cursussen wordt wat ruimer gepland.

Couture College probeert cursussen ruim van tevoren in te plannen. Gemiste lessen kun je niet inhalen, aangezien de cursusdata vast staan voor elke cursus.

De uiterste betaaldatum is in principe een maand voorafgaand aan de eerste les om je cursusplek definitief te reserveren. Als je meedoet aan een op korte termijn startende cursus, dan dien je het cursustarief binnen enkele dagen te voldoen.

Cursuslokatie

Het adres van de leslokatie is Dorresteinseweg 106 in Amersfoort. De lesruimte van Couture College bevindt zich op een 2e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Als je jezelf aanmeldt, gaat Couture College ervan uit dat je goed kunt traplopen!

Algemene Voorwaarden

Zodra je, na je aanmelding, je deelname op vastgestelde cursusdata bevestigt of het cursustarief voldoet, accepteer je de Algemene voorwaarden. Wanneer je daarna annuleert, kan dat kosten met zich meebrengen. Lees de voorwaarden daarom nu alvast.

Hoe verder na je aanmelding

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Zodra je mee kunt doen aan een cursus, ontvang je weer bericht. Mocht je op een bepaalde datum verhinderd zijn, dan kun je dit nog laten weten. Bij positief bericht van voldoende deelnemers, stelt Couture College de lesdata vast en vraagt ze om je deelname op deze data te bevestigen. Je ontvangt ook een betaalverzoek. Je cursusplek is definitief gereserveerd, zodra je het cursustarief hebt voldaan.

Invullen aanmeldformulier

Het invullen van het onderstaande formulier is simpel. Je vult je gegegevens in en zet een vinkje voor de cursus(sen) waaraan je mee wilt doen en de dagdelen waarop je kunt. Als je op meer dagdelen wekelijks beschikbaar bent, is de kans groter dat je snel geplaatst kunt worden. In het tekstvak onderaan kun je eventueel nog vragen, opmerkingen of een vakantieperiode kwijt.

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciële doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.


AANMELDFORMULIER CURSUS

Ja, ik meld me aan voor een cursus bij Couture College:

    Ik wil meedoen aan de volgende cursus (zet een vinkje voor de cursus van je keuze):

    Ik ben beschikbaar op de volgende tijden (als je op meer dagdelen kunt, is de kans groter dat je snel mee kunt doen met een cursus):

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.