Meedoen met een cursus van Couture College

Startdata van cursussen

De meeste cursussen starten in januari / februari en in september / oktober (na de zomerstop die duurt van juli tot medio september). Wil je hieraan meedoen? Meld je dan tijdig aan, respectievelijk voor 1 december en voor 7 juli . De aanmeldingen die dan binnen zijn, bepalen op welke dagdelen cursussen starten. Ook op andere momenten in het jaar starten cursussen, mits zich voldoende cursisten hebben aangemeld en nog dagdelen beschikbaar zijn.

Als er nog vrije plaatsen zijn voor cursussen die snel van start gaan, staan deze vermeld in de Nieuwsupdate.

Invullen aanmeldformulier

Om je aan te melden voor een cursus, vul je onderstaand formulier in. Zet een vinkje voor de cursus(sen) waaraan je mee wilt doen en de dagdelen waarop je kunt. Heb je nog vragen? Stel deze in het tekstvak onderaan het formulier of bel met Anne-Marie op 06 – 129 23 606.

Let op: De lesruimte van Couture College bevindt zich op een 2e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Als je jezelf aanmeldt, gaat Couture College ervan uit dat je goed kunt traplopen!

Hoe verder na je aanmelding

  1. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding.
  2. Zodra er voldoende belangstelling is voor de cursus en een dagdeel waarvoor je jezelf hebt aangemeld, neemt Couture College contact met je op. Je ontvangt een datumbriefje waarop je kunt invullen wanneer je (niet) kunt. Als een cursus (voorlopig) niet doorgaat, hoor je dit ook.
  3. Couture College stelt de definitieve lesdata vast op basis van de reacties van alle deelnemers aan de cursus. Je ontvangt een e-mail waarbij je wordt gevraagd je deelname voor deze lesdata te bevestigen. Met deze bevestiging accepteer je tevens de Algemene Voorwaarden. Annulering na bevestiging van deelname op de definitieve lesdata kan kosten met zich meebrengen.
  4. Je ontvangt een factuur voor de cursus die je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de eerste les dient te betalen. Je cursusplek is definitief gereserveerd, zodra je de factuur hebt betaald. Heb je niet 3 weken voor aanvang van de eerste les betaald, dan kan Couture College je plek toewijzen aan een andere persoon.

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciële doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.


AANMELDFORMULIER CURSUS

Ja, ik meld me aan voor een cursus bij Couture College:

Voornaam (verplicht veld) Achternaam (verplicht veld) Bedrijfsnaam (indien je de factuur zometeen op naam van je bedrijf wilt)

E-mailadres (verplicht veld)
Check dit adres. Alleen als het juist is ingevuld, kan Couture College bericht terug sturen!

Straat en huisnummer (verplicht veld)
Je adresgegevens zijn nodig voor adressering van de factuur.

Woonplaats (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)
Voor sommige communicatie blijkt het handiger om even te bellen.

Ik wil meedoen aan de volgende cursus:
Zet een vinkje voor de cursus van je keuze.

BASIS NAAIEN (6 lessen)BASIS NAAIEN (7 lessen - inclusief een les over gebruik van de naaimachine)
Patroontekenen ROKPatroontekenen PANTALON   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Patroontekenen BLOUSE / TOP   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)
Couture ROK op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Couture BLOUSE / TOP op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen BLOUSE / TOP)Couture PANTALON op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen PANTALON)
TEXTIELKENNIS

Ik ben beschikbaar op de volgende tijden:
Als je op meer dagdelen kunt, is de kans groter dat je snel mee kunt doen met een cursus.

maandagavond van 20.00 - 22.00 uurdinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdinsdagavond van 20.00 - 22.00 uurwoensdagochtend van 10.00 - 12.00 uurwoensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurwoensdagavond van 20.00 – 22.00 uurdonderdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdonderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdonderdagavond van 20.00 - 22.00 uurvrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uurvrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurzaterdagochtend van 9.30 – 12.20 uur (ALLEEN voor de cursus Textielkennis)

Vergeet niet op de verzendknop onderaan het formulier te klikken om je aanmelding te versturen als je het tekstveld hierna overslaat.

Ik wil nog het volgende toevoegen aan mijn aanmelding (vragen, opmerkingen e.d.):