Meedoen met een cursus van Couture College

Op deze pagina vind je informatie over corona maatregelen, lokatie en voorwaarden. Het is belangrijk om deze informatie door te lezen, voordat je verder gaat naar het digitale aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Maatregelen in verband met COVID-19

Couture College zorgt dat cursisten afstand kunnen houden en dat machines en werkoppervlakken ontsmet zijn voorafgaand aan elke cursus. Om de aanvoer van frisse lucht te garanderen, staan ramen in de cursuslokatie wat open. Het kan dus wat frisser zijn dan normaal.

Je kunt niet deelnemen aan lessen bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) of bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts en verlies van reuk of smaak. Couture College behoud zich het recht voor om je de (verdere) toegang tot de cursuslokatie te weigeren als je genoemde symptomen vertoont.
Je kunt geen lessen inhalen. Houd jezelf aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM om besmetting van jezelf te voorkomen.

Vanwege het virus houdt Couture College de cursusduur beperkt door lessen (vrijwel) wekelijks in te plannen. Ook plant ze cursussen zo kort mogelijk van te voren in. Als je mee wilt doen aan een cursus, betekent dit soms dat je binnen enkele dagen het cursustarief dient te voldoen.

Algemene Voorwaarden

Zodra je, na je aanmelding, je deelname op vastgestelde cursusdata bevestigt of het cursustarief voldoet, accepteer je de voorwaarden. Wanneer je annuleert na bevestiging van deelname op vastgestelde lesdata of na betaling, kan dat kosten met zich meebrengen. Lees de Algemene Voorwaarden daarom nu alvast.

De Algemene Voorwaarden zijn aangepast aan de nieuwe situatie. Opgenomen is een bepaling over het niet kunnen deelnemen aan lessen bij klachten. Daarnaast is de termijn waarop Couture College de cursus voorafgaand aan de start zonder zwaarwichtige reden kan annuleren, verkort naar 3 werkdagen. Dit heeft te maken met laatste moment afzeggingen bij kort van tevoren geplande cursussen. Als Couture College een cursus annuleert, krijg jij uiteraard je geld terug. Ook nieuw is dat je de factuur na betaling van het cursusgeld ontvangt en niet vooraf.

Cursuslokatie

Het adres van de leslokatie is Dorresteinseweg 106 in Amersfoort. De lesruimte van Couture College bevindt zich op een 2e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Als je jezelf aanmeldt, gaat Couture College ervan uit dat je goed kunt traplopen!

Hoe verder na je aanmelding

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Daarna ontvang je weer bericht, zodra je mee kunt doen aan een cursus. Mocht je op een bepaalde datum verhinderd zijn, dan kun je dit nog laten weten. Bij positief bericht van voldoende deelnemers, stelt Couture College de lesdata vast en vraagt ze om je deelname op deze data te bevestigen. Je ontvangt je ook een betaalverzoek. Je cursusplek is definitief gereserveerd, zodra je het cursustarief hebt voldaan.

Invullen aanmeldformulier

Het invullen van het onderstaande formulier is simpel. Je vult je gegegevens in en zet een vinkje voor de cursus(sen) waaraan je mee wilt doen en de dagdelen waarop je daadwerkelijk wekelijks kunt. Hoe meer dagdelen je aanvinkt, des te groter de kans is dat je snel geplaatst kunt worden. Meld jezelf alleen aan voor een dagdelen waarop je wekelijks kunt (of geef aan in welke periode dat het geval is)!

In het tekstvak onderaan kun je eventueel de volgende zaken kwijt:
– de vragen die je nog hebt;
– een specifieke cursus genoemd in de Nieuwsupdate, als je in aanmerking wilt komen voor die laatste cursusplek;
– een eventuele vakantieperiode.

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciële doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.

  AANMELDFORMULIER CURSUS

  Ja, ik meld me aan voor een cursus bij Couture College:

  Voornaam (verplicht veld) Achternaam (verplicht veld) Bedrijfsnaam (indien je de factuur zometeen op naam van je bedrijf wilt)

  E-mailadres (verplicht veld)
  Check dit adres. Alleen als het juist is ingevuld, kan Couture College bericht terug sturen!

  Straat en huisnummer (verplicht veld)
  Je adresgegevens zijn nodig voor adressering van de factuur.

  Woonplaats (verplicht veld)

  Telefoonnummer (verplicht veld)
  Voor sommige communicatie blijkt het handiger om even te bellen.

  Ik wil meedoen aan de volgende cursus:
  Zet een vinkje voor de cursus van je keuze.

  BASIS NAAIEN (6 lessen)BASIS NAAIEN (7 lessen - inclusief een les over gebruik van de naaimachine)
  Patroontekenen ROKPatroontekenen PANTALON   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Patroontekenen BLOUSE / TOP   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)
  Couture ROK op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Couture BLOUSE / TOP op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen BLOUSE / TOP)Couture PANTALON op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen PANTALON)
  TEXTIELKENNIS

  Ik ben beschikbaar op de volgende tijden:
  Als je op meer dagdelen kunt, is de kans groter dat je snel mee kunt doen met een cursus.

  maandagavond van 20.00 - 22.00 uurdinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdinsdagavond van 20.00 - 22.00 uurwoensdagochtend van 10.00 - 12.00 uurwoensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurwoensdagavond van 20.00 – 22.00 uurdonderdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdonderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdonderdagavond van 20.00 - 22.00 uurvrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uurvrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurzaterdagochtend van 9.30 – 12.20 uur (ALLEEN voor de cursus Textielkennis)

  Vergeet niet op de verzendknop onderaan het formulier te klikken om je aanmelding te versturen als je het tekstveld hierna overslaat.

  Ik wil nog het volgende toevoegen aan mijn aanmelding (vragen, opmerkingen e.d.):