Meedoen met een cursus van Couture College

Invullen aanmeldformulier

Om je aan te melden voor een cursus, vul je onderstaand formulier in. Zet een vinkje voor de cursus(sen) waaraan je mee wilt doen en de dagdelen waarop je kunt. Heb je nog vragen? Stel deze in het tekstvak onderaan het formulier of bel met Anne-Marie op 06 – 129 23 606.

Let op: De lesruimte van Couture College bevindt zich op een 2e verdieping en is alleen bereikbaar per trap. Als je jezelf aanmeldt, gaat Couture College ervan uit dat je goed kunt traplopen!

Cursussen starten het hele jaar door, afhankelijk van de belangstelling voor deelname. Je hoeft dus niet te wachten met je aanmelding tot de start van het nieuwe cursusseizoen.

Hoe verder na je aanmelding

  1. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding.
  2. Zodra er voldoende belangstelling is voor de cursus en een dagdeel waarvoor je jezelf hebt aangemeld, neemt Couture College weer contact met je op. In overleg worden de lesdata vastgelegd. Als een cursus (voorlopig) niet doorgaat, hoor je dit ook.
  3. Als je je deelname aan de cursus en de afgesproken data hebt bevestigd, ontvang je een factuur voor de cursus. Je cursusplek is definitief gereserveerd, zodra je deze hebt betaald. Bij betaling accepteer je tevens de Algemene Voorwaarden van Couture College (deze staan ook op de achterzijde van je factuur).

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciële doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.


AANMELDFORMULIER CURSUS

Ja, ik meld me aan voor een cursus bij Couture College:

Voornaam (verplicht veld) Achternaam (verplicht veld) Bedrijfsnaam (indien je de factuur zometeen op naam van je bedrijf wilt)

E-mailadres (verplicht veld)
Check dit adres. Alleen als het juist is ingevuld, kan Couture College bericht terug sturen!

Straat en huisnummer (verplicht veld)
Je adresgegevens zijn nodig voor adressering van de factuur.

Woonplaats (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)
Voor sommige communicatie blijkt het handiger om even te bellen.

Ik wil meedoen aan de volgende cursus:
Zet een vinkje voor de cursus van je keuze.

BASIS NAAIEN (6 lessen)BASIS NAAIEN (7 lessen - inclusief een les over gebruik van de naaimachine)
Patroontekenen ROKPatroontekenen PANTALON   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Patroontekenen BLOUSE / TOP   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)
Couture ROK op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen ROK)Couture BLOUSE / TOP op Maat   (vereiste voorkennis: Patroontekenen BLOUSE / TOP)
TEXTIELKENNIS

Ik ben beschikbaar op de volgende tijden:
Als je op meer dagdelen kunt, is de kans groter dat je snel mee kunt doen met een cursus.

maandagavond van 20.00 - 22.00 uurdinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdinsdagavond van 20.00 - 22.00 uurwoensdagochtend van 10.00 - 12.00 uurwoensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurwoensdagavond van 20.00 – 22.00 uurdonderdagochtend van 10.00 - 12.00 uurdonderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurdonderdagavond van 20.00 - 22.00 uurvrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uurvrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uurzaterdagochtend van 9.30 – 12.20 uur (ALLEEN voor de cursus Textielkennis)

Vergeet niet op de verzendknop onderaan het formulier te klikken om je aanmelding te versturen als je het tekstveld hierna overslaat.

Ik wil nog het volgende toevoegen aan mijn aanmelding (vragen, opmerkingen e.d.):