Blijf op de hoogte van het cursusnieuws

Couture College houdt je op verschillende manieren op de hoogte van cursusnieuws en van modetentoonstellingen en textielactiviteiten. Op deze pagina lees je daar meer over en kun je jezelf aanmelden voor de Nieuwsbrief.

Digitale nieuwsbrief

Een paar keer per jaar verstuurt Couture College een digitale nieuwsbrief. Hierin staat de laatste informatie over cursussen en cursusdata, aangevuld met andere relevante zaken. Als je onderstaand formulier invult, ontvang je de nieuwsbrief voortaan ook.
Wil je deze in de toekomst niet meer ontvangen? Dan meld je je eenvoudig weer af via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Nieuwsupdates op de website

Vrijwel elke maand plaatst Couture College een nieuwsupdate op de website.Hierin staat (onder andere) informatie over nog beschikbare cursusplaatsen. In perioden waarin veel cursussen starten, wordt de informatie over beschikbare plekken wekelijks aangepast.

Berichten op Facebook

Ben je aangemeld bij Facebook? Vind dan de Facebook-pagina van Couture College leuk. Zo kun je door Couture College geplaatste berichten op je eigen FB-startpagina zien. Deze berichten gaan over modetentoonstellingen, stoffenmarkten en cursusnieuws.

Meedoen aan een cursus

Wil je graag meedoen aan een cursus? Wacht dan niet op de nieuwsbrief en meld je aan via het cursus-aanmeldformulier. Cursussen gaan namelijk van start op basis van de binnengekomen aanmeldingen voor een cursus en dagdeel. Door de beperkte groepsgrootte zijn ze bovendien snel volgeboekt.

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciƫle doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.


  AANMELDFORMULIER NIEUWSBRIEF

  Ja, houd me op de hoogte van het cursusaanbod en cursusdata.

  Naam (verplicht veld)

  E-mailadres (verplicht veld)

  Check je e-mailadres. Alleen als het juist is ingevuld, kan Couture College de nieuwsbrief sturen!

  Opmerkingen

  Vul dit alleen in indien je nog vragen of opmerkingen hebt