Blijf op de hoogte van het cursusnieuws

Digitale nieuwsbrief

Een paar keer per jaar verstuurt Couture College een digitale nieuwsbrief. Hierin staat de laatste informatie over cursussen en cursusdata, aangevuld met andere relevante zaken. Als je onderstaand formulier invult, ontvang je de nieuwsbrief voortaan ook.
Wil je deze in de toekomst niet meer ontvangen? Dan meld je je eenvoudig weer af via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Nieuwsupdates op de website

Overigens plaatst Couture College (vrijwel) elke maand een nieuwsupdate op de website met (onder andere) informatie over nog beschikbare cursusplaatsen. Deze nieuwsupdate wordt vaker geplaatst dan dat de nieuwsbrief wordt verstuurd. Hetzelfde geldt voor de berichten op de Facebook-pagina van Couture College. Deze ontvang je indien je de pagina leuk vindt.

Meedoen aan een cursus

Wil je graag meedoen aan een cursus? Wacht dan niet op de nieuwsbrief en meld je aan via het cursus-aanmeldformulier. Cursussen gaan namelijk van start op basis van de binnengekomen aanmeldingen voor een cursus en dagdeel. Door de beperkte groepsgrootte zijn ze bovendien snel volgeboekt.

Couture College gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden voor commerciƫle doeleinden. Hoe Couture College wel omgaat met je persoonsgegevens lees in in haar Privacyverklaring.


AANMELDFORMULIER NIEUWSBRIEF

Ja, houd me op de hoogte van het cursusaanbod en cursusdata.

Naam (verplicht veld)

E-mailadres (verplicht veld)
Check je e-mailadres. Alleen als het juist is ingevuld, kan Couture College de nieuwsbrief sturen!

Opmerkingen
Vul dit alleen in indien je nog vragen of opmerkingen hebt